A Casa Cor de Rosa

Het appartement is onafhankelijk van het Casa Cor-de-Rosa in Calhetas, dat zijn naam heeft vanwege de roze kleurstof die vermengd wordt met de witkalk en waarmee het huis al eeuwen gekalkt wordt. Zijn positie op de klif dient als baken voor de vissers van Rabo de Peixe .
Het oorspronkelijke deel van het huis werd gebouwd in de zestiende eeuw . Het huis is gebouwd op een terrein van 10 000 m² en is gelegen aan de noordkust van het eiland S. Miguel de buurt van de haven van Rabo de Peixe , met uitzicht op de gehele noordelijke kust van het eiland , van de zee tot de bergen .
Het appartement heeft nog altijd een oude wijnpers in de keuken en is gebouwd met de typische architectonische kenmerken van de plattelandhuisjes van de Azoren . Het huisje is zorgvuldig gerestaureerd , uitgebreid en aangepast aan het comfort van het moderne leven . Het bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed , een woonkamer met houtkachel , een keuken en een badkamer met jacuzzi . Buiten beschikt men over een BBQ .
Voor het vermaak van zijn gasten , en gratis te gebruiken , heeft Casa Cor-de-Rosa een radio , Wifi Internet , een kleine bibliotheek , bordspellen en fietsen .
Bij aankomst kunnen de gasten rekenen op brood, zelfgemaakte jam , melk , koffie , thee , fruit , water , boter en kaas . Het huis heeft ook een aantal fundamentele kruidenierswaren .
Dit is ons huis en we wonen naast de deur . Wij zijn volledig ter beschikking om u bij te staan op elk gewenst moment en u in te lichten over elk onderwerp en dat doen we altijd met plezier .
Kinderen zijn van harte welkom .
Een kinderbed en-stoel voor de baby zijn beschikbaar.

Afstanden:

- Toegang tot de zee op 10 min . lopen .
- Golfbaan - 4 km
- Luchthaven - 15 km
- Restaurants en supermarkten binnen 1 km
- Ponta Delgada - 15 km
- Ribeira Grande - 6 km
- Ziekenhuis - 15 km